REBALANCE

Groepslessen

REBALANCE : Van stress naar ontspanning

Welkom bij Rebalance, waar je wordt meegenomen op een reis van stress naar ultieme ontspanning. Deze groepslessen zijn ontworpen om je te helpen de drukte van het dagelijks leven los te laten en innerlijke rust te vinden door middel van een gevarieerd aanbod van meditatie, mindful bewegen en relaxatie.

Meditatie:  Ontsnap aan de chaos van je gedachten en leer hoe je je geest kunt kalmeren met lichaamsgerichte meditatieoefeningen. Ontdek de kracht van mindfulness en hoe je het kunt gebruiken om meer aanwezig te zijn in het moment en innerlijke sereniteit te cultiveren.

Mindful bewegen:  Verbind je lichaam en geest terwijl je mindful beweegt door middel van zachte, vloeiende bewegingen. Laat spanning los, verbeter je flexibiliteit en ontdek een dieper gevoel van verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Relaxatie:  Geef jezelf toestemming om volledig te ontspannen en je op te laden met nieuwe energie. Laat spanningen wegsmelten terwijl je jezelf overgeeft aan rustgevende ademhalingstechnieken en geleide relaxatieoefeningen.

Of je nu op zoek bent naar een moment van rust in je drukke schema of een manier om dieper in contact te komen met jezelf, Rebalance biedt de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de stress en een nieuw gevoel van innerlijke rust en balans te ervaren.

Waar:
Apotheek Meeusen (zaaltje aan achterzijde)
Oostmalseweg 102a, 2340 Beerse

Wanneer:
maandag 22 april, 6 en 20 mei, 3 en 17 juni 2024
van 20u tot 21u30

Meebrengen:
Yogamat, dekentje, kussentje, evt. meditatiekussen

Bijdrage:
20 euro / les
Contant ter plaatse of met overschrijving: BE12 0013 4660 2092 (min. 2 dagen vooraf)

Inschrijving:
Kan voor 1 of meerdere lessen
Per mail via info@janguetens.be