RELAXATIE

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van ons dagelijks leven. Het brengt ons zenuwstelsel in een verhoogde staat van spanning en paraatheid.

Het probleem begint pas wanneer we in deze stressmodus blijven hangen, en niet meer in staat zijn lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen. Hierdoor ontstaan allerlei fysieke klachten en emotionele of mentale problemen, zoals uitputting, spierspanningen, nek- en rugklachten, hoofdpijn, maagklachten, slapeloosheid, prikkelbaarheid, frustratie, enzovoort.

We kunnen dit onevenwicht weer herstellen door middel van relaxatie. Innerlijke ontspanning activeert immers het zelfhelend vermogen van ons lichaam en laadt onze batterijen weer op.

In de sessies Relaxatie kan je heerlijk tot een diepe ontspanning komen, die nog dagen doorwerkt. Elke les bestaat uit een gevarieerde waaier van oefeningen die je helpen om stress en spanning los te laten, je energie te versterken en je lichaamsbewustzijn te vergroten. Je leert eenvoudige tools om lichaam en geest optimaal in balans te houden.

We maken gebruik van oefeningen en principes uit Mindfulness, Yoga en Qigong.
Je bent welkom voor een gratis proefles bij het begin van een nieuwe reeks.

 

ER ZIJN MOMENTEEL GEEN NIEUWE LESSEN GEPLAND.